Maisto produktų modulio plėtra: su tiekėjais aptartos žuvies produktų techninės specifikacijos

CPO LT elektroninio katalogo dinaminėje pirkimų sistemoje (DPS) veikiančiame Maisto produktų modulyje šiuo metu yra 5 produktų kategorijos: duonos ir pyrago gaminių, pieno,kiaušinių, mėsos ir mėsos produktų, vaisių ir daržovių. Ateityje modulį numatoma papildyti žuvies, bakalėjos, grūdų malūno ir kt. produkcija.
Artimiausiu metu perkančiosioms organizacijoms bus sudaryta galimybė elektroniniame kataloge įsigyti žuvies produktus. CPO LT jau tapo tradicija prieš paleidžiant naują modulį ar naujus produktus jame, organizuoti susitikimus su tiekėjais. Toks tradicinis renginys buvo organizuotas su žuvies tiekėjais aptarti prekių technines specifikacija, išklausyti jų pastabas ir argumentus.
Nuotoliniame renginyje dalyvavo žuvų įmonių bei Nacionalinės akvakultūros ir žuvų produktų gamintojų asociacijos, atstovaujančios 18 įmonių, direktorius Rolandas Morkūnas.
Dainius Navickas, Biuro ir veiklos aptarnavimo srities pirkimų skyriaus pirkimų vadovas, pristatė maisto produktų modulį, jo sudarymo principą ir funkcionalumus. Tiekėjai turėjo galimybę iš anksto susipažinti su žuvies techninėmis specifikacijomis, kurios buvo parengtos kartu su ekspertu. Renginio metu buvo detalizuojami prekių sertifikavimo, kokybės, fasavimo ir kt. klausimai, aktualūs tiek vartotojams, tiek ir tiekėjams.
CPO LT atstovai kvietė tiekėjus siūlyti kuo daugiau vietinės produkcijos bei ypač akcentavo būtinybę užtikrinti kokybišką žuvies tiekimą, vykdant viešuosius pirkimus per CPO LT elektroninį katalogą.
Tiekėjų išsakytos pastabos, pasiūlymai bus apsvarstyti ir į juos bus pagal galimybes atsižvelgta rengiant galutinį techninių specifikacijų variantą.
Diskusijos dalyviams dar kartą buvo priminta, kad Maisto produktų modulis yra sukurtas DPS, todėl jie gali bet kada iki 2025 m. gruodžio 9 d. tapti tiekėjais CPO LT elektroniname kataloge.

Sužinokite pirmieji

Užsiregistruokite mūsų naujienlaiškį, kad gautumėte naujausią informaciją:

bei sekite mus socialinėse medijose: