Pasidalinta patirtimi, kodėl verta organizacijose diegti Antikorupcijos standartą ISO 37001

Vyko „Skaidrumo akademija“ organizuotas nuotolinis renginys apie antikorupcijos standarto ISO 37001 diegimą organizacijose ir veikimą praktikoje. Renginyje dalyvavo daugiau nei 280 asmenų iš viešojo sektoriaus ir verslo, kuriems aktualūs antikorupcinės vadybos sistemos standarto diegimo ir įgyvendinimo klausimai.

Renginyje aptarti antikorupcijos standarto reikalavimai ir gairės organizacijoms, siekiančioms sukurti, įdiegti ir tobulinti vadybos sistemą, skirtą mažinti korupcijos rizikas, kodėl organizacijos renkasi įsidiegti antikorupcijos standartą, kokie yra pagrindiniai žingsniai ir darbai siekiant tinkamai jį įsidiegti ir sertifikuoti.

Renginio dalyvius pasveikino Specialiųjų tyrimų tarnybos direktoriaus pavaduotojas Elanas Jablonskas, savo organizacijų patirtimis pasidalijo Žaneta Navickienė iš AB „Lietuvos geležinkeliai“, Vaida Vaitkevičiūtė-Daugvilė iš VšĮ „CPO LT“ ir Žygimantas Jakonis iš AB „Oro navigacija“. Renginį moderavo „Skaidrumo akademijos“ koordinatorius Edvinas Chorostinas.

Daugiau informacijos „Skaidrumo akademija“ naujienų skiltyje

Sužinokite pirmieji

Užsiregistruokite mūsų naujienlaiškį, kad gautumėte naujausią informaciją:

bei sekite mus socialinėse medijose: